top of page

Hinnat

TBE-puutiaisaivokuumerokote

Puutiaisaivotulehdus eli puutiaisaivokuume on virusperäinen tauti, jota levittää puutiainen eli punkki. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa nimetyillä riskialueilla vakituisesti ja/tai kesäaikana asuville. Rokoterekka tarjoaa TBE-rokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella. 

Aikuiset 55€
Lapset 48€ (1-15-vuotiaat)

Influenssarokote

Influenssa on kuumeinen ja mahdollisesti raju hengitysteiden infektiotauti, joka leviää pisaratartuntana. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa alle 7-vuotiaille lapsille, yli 65-vuotiaille, raskaana oleville, sekä lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville ja heidän läheisilleen. Rokoterekka tarjoaa influenssarokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

39€

Tetanus- eli jäykkäkouristusrokote

Tauti, jonka aiheuttaa maaperässä yleisesti esiintyvä bakteeri. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan yhdistelmärokotteen osana. Rokoterekka tarjoaa jäykkäkouristusrokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

35€

Pneumokokkirokote

Pneumokokki on merkittävä vaikean aivokalvontulehduksen ja verenmyrkytyksen aiheuttaja. Rokote kuuluu lasten kansalliseen rokotusohjelmaan. Rokoterekka tarjoaa pneumokokkirokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

109€

Hinkuyskärokote

Hinkuyskä on erittäin tarttuva bakteerin aiheuttama tauti, joka aiheuttaa flunssaa muistuttavia oireita ja rajuja yskänpuuskia. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa lapsille, nuorille, varusmiehille, sekä kaikille 25-vuotiaille. Rokoterekka tarjoaa hinkuyskärokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

65€

MPR -rokote

Rokote suojaa tuhkarokolta, sikotaudilta ja vihurirokolta ja niiden aiheuttamilta jälkitaudeilta, kuten keuhkokuumeelta ja aivokalvontulehdukselta. Kaikilla lapsilla ja aikuisilla tulee olla joko sairastettujen tautien tai MPR-rokotusten tuottama suoja tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan. MPR-rokote tulee antaa, jos henkilön suoja jotakin edellä mainittua tautia vastaan on puutteellinen.  Rokote on osa kansallista rokotusohjelmaa.2 Rokoterekka tarjoaa MPR-rokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

58€

Hepatiittirokote (A+B)

Hepatiitti A, aiemmin tunnettu nimellä keltatauti, on viruksen aiheuttama tarttuva akuutti maksatulehdus. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa vain riskiryhmille. Hepatiitti B on viruksen aiheuttama, mahdollisesti vakava ja pitkäkestoinen maksatulehdus, joka on maailmalla hyvin yleinen. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa vain riskiryhmille. Rokoterekka tarjoaa hepatiittirokotteita kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

75€

Kolerarokote

Kolera on bakteerin aiheuttama vakava tauti, joka voi aiheuttaa voimakasta ripulia. Leviää helposti ulosteiden tai saastuneen ruoan välityksellä. Rokote ei kuulu kansalliseen rokotusohjelmaan, mutta on tarpeellinen matkustettaessa kolera-alueille. Rokoterekka tarjoaa kolerarokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

89€

Poliorokote

Polio on erittäin herkästi tarttuva virustauti, joka voi aiheuttaa aivokalvontulehduksen tai jopa halvausoireita. Rokote kuuluu lasten kansalliseen rokotusohjelmaan. RokoteRekka tarjoaa poliorokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

39€

HPV-rokote

HPV-rokotuksella voidaan ehkäistä papilloomaviruksen aiheuttamilta vakavia haittoja, kuten kohdunkaulan syöpää. Rokoterekka tarjoaa HPV-rokotetta kaikille itsemaksaville asiakkaille ajanvarauksella. 

225€

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa @rokoterekka
  • Facebook
  • Instagram
Rokoterekka on Oulumedi Oy:n tuotemerkki. Toimintaamme ohjaa laadukkuus ja turvallisuus. Olemme Valviran hyväksymä ja rekisteröity toimija.

Maksuvälineinä Rokoterekassa käy yleisimmät pankki- ja luottokortit
Oulumedi Oy - 3216161-8 - Tietosuojaseloste
bottom of page